2e stagedag? Dus niet! - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Linda Hilbink - WaarBenJij.nu 2e stagedag? Dus niet! - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Linda Hilbink - WaarBenJij.nu

2e stagedag? Dus niet!

Door: LindaHilbink

Blijf op de hoogte en volg Linda

13 Oktober 2011 | Griekenland, Athene

Vanmorgen om 5 uur ging mijn wekker af voor mijn pilletje, maar daarna was het zeer lastig om weer in slaap te komen. Er werd namelijk gegooid met ijzeren balken en er was heel wat geschreeuw te horen! Ik wist echt niet wat het was en wou ook niet naar buiten kijken om Kelly niet wakker te maken. Uiteindelijk lukte het dan toch maar daarna ging de tweede wekker alweer om ons klaar te maken voor de lange wandeltocht. Maar eerst hebben we de balkondeuren opengedaan en schrokken ons dood! Er stond gewoon een complete markt voor onze deur! Overal liepen mensen die naar de goedkoopste groente en fruit zochten! Nu weten we dus ook waarom we ijzeren balken gehoord hebben :P Daarna hebben we ons toch maar klaargemaakt om de tocht van volgens Google Maps 3.1 kilometer naar Syntagma te doen. We hebben heel ver gelopen maar konden het echt niet vinden. Om iets voor 9 hadden we eindelijk Omonia bereikt en wisten al dat we het echt niet meer zouden halen. De bus vertrok immers om 9 uur. Door de lange tocht van een uur tijd heuvel op heuvel af moesten we toch echt wat vocht binnen krijgen dus hebben we daar een lokale geel/rode tent bezocht. Daarna zijn we verder gegaan met de zoektocht naar het Syntagmaplein omdat we morgen wel graag met de bus mee willen. Na nog een heel pokke-end gelopen te hebben hebben we het uiteindelijk gevonden. Daar waren we best wel blij mee want we konden dan meteen weer naar huis lopen want er zouden een aantal demonstraties op het plein plaatsvinden waar we niet in terecht wilden komen. Dus moesten we het hele klere-end weer terug lopen. Gelukkig ging de terugweg wel wat sneller dan de heenweg. We hebben in totaal 3 uur gelopen want we kwamen om 11 uur weer in het hotel aan waar we nog een poos gezeten hebben met Jen om te kijken wat we nog konden doen. Dus zijn we nog maar even wat boodschappen gaan doen omdat er binnenkort ook winkels gaan staken dus moeten we wel wat voedsel in huis hebben! Daarna hebben we niet heel veel meer gedaan. We zijn we nog even bij onze vuilnisbelt langs gegaan om de vorderingen van zijn groeiproces bij te houden ;) Nu zitten we weer in de lounge en zijn er net achter gekomen dat die bus van het park helemaal niet meer rijdt dus zijn we vanmorgen helemaal voor niets zo actief geweest! :O Hier balen we wel van want dat betekend dat we morgen ook niet in het park kunnen komen. Dat zijn alweer twee dagen die we moeten inhalen, maar dat komt wel goed. We gaan waarschijnlijk zaterdag werken en een keer mee met locken. Dan zijn deze twee dagen alweer opgevuld :) Nu moeten we alleen nog bedenken wat we morgen gaan doen... Dus als iemand nog suggesties heeft???
Uitslapen hebben we zelf al bedacht ;)

• 13 Oktober 2011 - 17:04

Mam:

Echt geen idee wat je morgen moet doen als alles weer platligt kun je zo weinig. Ik zou inderdaad maar voor voldoende voedsel zorgen want je moet er niet aan denken dat je niets meer kunt kopen.Zorg in ieder geval voor houdbare dingen zoals crackers e.d.

• 13 Oktober 2011 - 17:06

Linda Hilbink:

Dat komt wel goed ;)
    We hebben croissantjes en meelkoekjes :D

• 13 Oktober 2011 - 17:18

Opa En Oma:

Waar blijft de foto van die mooie broek?

• 13 Oktober 2011 - 17:19

Linda Hilbink:

HAHA!
    Ik maak morgen of overmorgen wel een foto want nu is mijn telefoon leeg...
    En morgen zijn we vrij dus denk zaterdag ;)

• 13 Oktober 2011 - 17:21

Christiaan:

Inslaan is leuk toch! Grootverpakking smac, pasta en blikjes groente + ketchup en je kan maanden vooruit! Oh en flessen ranja! (a)..

Succes met niksen! Ik ben jaloers!

• 13 Oktober 2011 - 19:55

Sannie:

Hay Linda dat is wel balen zeg dat die Grieken staken.Hoe is het weer daar?Wij waren 2 dagen aan zee bij Schoorl.Nou het heeft alleen maar geregend,dat was dus niet zon succes.Hotel was wel mooi.Hopelijk kan je gauw weer naar de dierentuin.Groetjes en tot je volgende verhaal.