5e stagedag - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Linda Hilbink - WaarBenJij.nu 5e stagedag - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Linda Hilbink - WaarBenJij.nu

5e stagedag

Door: LindaHilbink

Blijf op de hoogte en volg Linda

18 Oktober 2011 | Griekenland, Athene

Vanmorgen hadden we heel erg veel moeite met opstaan want het was gewoon echt te vroeg en we hadden gezegd dat we niet konden komen vanwege de stakingen dus we konden blijven liggen. Maarja alles wat we nu niet doen moeten we inhalen dus dan maar nu en straks lekker weekend. We zijn dus toch maar actief gaan doen en zijn naar de dierentuin gegaan. Hier aangekomen moest ik weer alle katten verblijven schoonmaken met die blonde snol van gisteren. Ze is echt nog steeds niet vooruit te branden en heb alles opnieuw moeten doen wat zij heeft gedaan. Bij het binnen verblijf van de poema's lag er stront in de waterbak en ze vond het gigantisch smerig. Ik gaf haar de opdracht om het eruit te halen met een bezem want die bak moest toch leeg. Elke keer als ze met die bezem de shit aanraakte hoorde je: iewl, iewl, iewl! Ik vroeg haar dus of zij geen shit produceerde en ze zei nee. Ik vroeg het weer maar haar antwoord bleef nee. Oke dat zal dan vast wel handig zijn als je dat niet hebt :P In het verblijf ernaast lag nog een halve kip en een aantal botten die ik naar buiten gegooid heb en die mocht zij in een vuilniszak gooien. Ow wat was dat leuk om alle iewl en IEWLS te horen :P Na de pauze was ik gelukkig van der verlost en kon ik lekker in mijn uppie verder gaan met schoonmaken. Dit gaat toch een stuk sneller! Toen ik klaar was moest ik het binnen verblijf van de chimpansees schoonmaken maar dat vond ik niet leuk meer. Ze zeiden namelijk eerst dat ze niets meer wisten te doen omdat ze met te veel mensen waren maar ik moest wel in mijn eentje alles schoonmaken terwijl zij daarachter gewoon niets aan het doen waren en ze gewoon een rondje door het park liepen. Dit vond ik wel oneerlijk want ik wil best wat doen maar dan moet de rest niet niks gaan zitten doen want dan kunnen ze ook gewoon meehelpen hoor! Gelukkig was het daarna ook pauze en kon ik na de tijd met Andrea mee wat dingen aanpassen in verblijven en nog wat laatste dingen schoonmaken. Tijdens de schoonmaak dacht ik wat Nederlands te horen maar toen ik dichterbij kwam was het toch Grieks. Later hoorde ik weer wat Nederlands en toen wist ik het toch echt zeker, eindelijk Nederlanders! Hier heb ik dan ook even een praatje mee gemaakt en dat was wel erg leuk. Toen ik eindelijk klaar was zat Kelly al een mooi poosje te wachten en toen zijn we samen de ringstaartmaki's gaan voeren en we zaten er natuurlijk weer helemaal onder :) We zijn daarna naar de dolfijnenshow gegaan om deze te bekijken. Dit was erg leuk en we hebben langer doorgewerkt dus hebben we weer wat extra uren :) Ze stapelen al mooi op! Onderweg naar huis in de laatste bus was er een jongen die maar bleef kijken naar ons en probeerde te flirten. Hier gingen we natuurlijk niet op in en eindelijk bij onze halte aangekomen zorgde hij er voor dat we er door heen konden want er stonden veel mensen. Later ging hij er bij onze halte ook uit en wou een gesprek beginnen. We hebben hem genegeerd en zijn de winkel tegenover de busstop in gegaan in de hoop dat ie weg zou gaan. Na een poosje gewacht te hebben was ie eindelijk niet meer te zien achter het raam van de winkel. Toen konden we eindelijk naar het hotel lopen want we hadden er geen zin in dat ie wist waar we zaten. Toen we in het hotel aankwamen dacht Jen dat we het koud hadden en sleurde ons mee en maakte thee voor ons en we mochten pas weg als we de thee op hadden. Ondertussen hebben we wat gepraat over de dierentuin en hebben we haar vele foto's laten zien en ze waren allemaal onder de indruk en zeer jaloers. Ze willen nu ook naar de dierentuin komen :P Nu zitten we nog gezellig in de lounge want we kunnen morgen uitslapen! De bussen rijden alleen maar tussen 9.00 en 21.00 dus hoeven we er niet al om 6 uur uit! Morgenvroeg gaat de wekker pas om 08.45!!! :D En donderdag ook! Eindelijk wat slaap inhalen, verlang er nu al naar! We zijn nu wel veel later in het park maar met de uren die we al extra gemaakt hadden is dit makkelijk te herstellen :) Dat betekend dat we zaterdag en zondag ook echt weekend kunnen houden! Straks lekker slapen en hopen dat ik morgen geen last meer heb van mijn arm want deze heb ik keihard gestoten aan een uitstekend stuk metaal tijdens het schoonmaken. Hij doet nu au maar kan nog wel bewegen dus zullen zien wat ie morgen kan :)
OEE uitslapen ^^

• 18 Oktober 2011 - 19:23

Charlotte:

Super lin wat je allemaal doet! Veel plezier nog & ik spreek je!

xxx

• 18 Oktober 2011 - 19:49

Mam:

Die ringstaartmaki's zijn wel gek op jou he?! Je hebt bijna geen vrij plekje meer over :)
    Fijn dat je morgen later kunt beginnen, kun je nu lekker wat langer slapen.

• 18 Oktober 2011 - 19:51

Linda Hilbink:

Op een gegeven moment heb ik geprobeerd ze te tellen en kwam ik op negen :)
    Ben echt heel blij dat we zo even lekker kunnen slapen :)