Stage eindelijk geregeld! :D
Door: LindaHilbink
Blijf op de hoogte en volg Linda
07 Mei 2011 | Nederland, Coevorden
Eindelijk is de stage van Laura en mij geregeld! Eerst zouden we naar Slovenië gaan maar na ruim een maand geen reactie meer gehad te hebben van de dierentuin daar zijn we maar eens verder gaan zoeken. Na weer een stuk of 20 mailtjes verstuurd te hebben, hebben we een stage adres gevonden! Griekenland mailde de dag erna meteen dat ze wel plek hadden voor ons beiden. Na een aantal mailtjes en binnen 3 dagen met een weekend ertussen hadden we de stage-overeenkomsten getekend en wel terug! We mogen op de volgende afdelingen lopen: Katachtigen, apen, reptielen, vogels en de savanne. Ook mogen we trainen waar en wanneer er plek is... Laat ze nou toch net dolfijnen hebben(A).
Ook is onze studio niet mis!
We mogen bij iemand van het park zelf een studio huren voor echt bijna niets! Het vervelende is, is dat de studio 100 meter van het strand afligt. He wat een straf!
We moeten de 30ste al beginnen en we hoeven alleen de vliegreis nog maar te boeken :)
Voor een kijkje in het park:
27 Mei 2011 - 14:41
Sannie:
Hay Linda,hoe was je vlucht.Alles goed gegaan?Succes daar en heel veel plezier,geniet er van samen met Laura.Ik kijk uit naar jullie belevenissen.Groetjes Hennie en Sannie