Tweede stage dag - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Linda Hilbink - WaarBenJij.nu Tweede stage dag - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Linda Hilbink - WaarBenJij.nu

Tweede stage dag

Door: LindaHilbink

Blijf op de hoogte en volg Linda

31 Mei 2011 | Griekenland, Athene

Zo dat was de tweede dag alweer van de stage. Vanmorgen hebben we eindelijk redelijk gegeten, tosti met kaas en danoontje natuurlijk:) Toen we in de dierentuin aankwamen gingen we naar de keuken waar we allemaal verzamelen als we op tijd zijn. Er zijn namelijk dierverzorgers die al om 7 uur beginnen. Ik mocht weer mee met "The bird team". Ik heb tot aan de pauze hokken schoongemaakt. En dan ook echt alles schoongemaakt, het frame de deuren, alles. Anna, de vrouw waar ik mee werkte, vertelde eerlijk dat in de twee jaar dat ze hier werkte dat nog maar twee keer had gedaan. Ze had er simpelweg de tijd er gewoon niet voor. Uiteindelijk heb ik maar 3 hokken kunnen doen dus ik weet wat mij morgen, overmorgen en de dagen daarna te wachten staat want er zijn er een heleboel! Na de pauze moesten we de "Pirate Section" schoonmaken. Dit is een heel groot verblijf met heel veel grote ara's. Plotseling toen ik aan het schoonmaken was sprong er zon beest op mijn rug en ik schrok me dood! Owja dat doen ze, zei Anna, alleen de roden maar hoor. Nou dat scheelt daar heb je er maar 10 van ofzo :P Toen dat schoon was moesten de andere vogel hokken nog gedaan worden en daarna hadden we weer pauze. Hierna mocht ik met weet de naam niet meer mee. Wat ik wel weet is dat dit de man is die "sukkel" en "Coevorden" kan zeggen :P Hij is van de "Birds of Prey", de roofvogels dus. Hij imiteerd de geluiden van de dieren ook en dat doen ze dan naar elkaar onderling in het vogel team. Dit is heel erg lachwekkend en ze doen het ook wanneer de ander aan de andere kant van het park staat :P
Met hem en Jargo, een jongen die geen woord engels kan, zijn we vuilniszakken gaan ophalen met een karretje waarmee ze keihard door het park scheuren. Toen dit klaar was hebben we een aantal roofvogels gevoerd en daarna wist hij niets meer te doen. Ik mocht weg gaan van hem, het was toen half twee. Ik zou nog op Laura wachten dus die zijn we maar gaan opzoeken en toen we haar gevonden hadden mocht ze ook weg. We vertelden dat we graag nog even bij de dolfijnen wilden kijken, normaal gesproken kan dat niet want het gebied is alleen maar geopend als er een show is en de mensen moeten daar apart voor betalen. De vogelman nam ons mee en zorgde ervoor dat we mochten kijken bij een training van de dolfijnen! Dit was wel heel leuk. Ze hebben 11 dolfijnen en trainen wel met 8 trainers tegelijk! Na de tijd gingen ze gewoon met de dieren spelen en dat heeft ervoor gezorgd dat we nu nog grager met de dolfijnen willen zwemmen! Ik hoop dat dit ook nog gebeurd! Dit was het wel zon beetje voor vandaag. Helaas heb ik vandaag geen foto's gemaakt dus kan ik ook niets plaatsen. Tot morgen!

Owja! We hebben hier een hele rare wasmachine. We hebben geen idee hoe hij werkt en hebben maar om te proberen mijn werkbroek erin gemieterd. Eerst gaf dat ding aan 4 uur.. Ja echt vier uur voor 1 broek! Na een knop gevonden te hebben waardoor hij korter gaat, twee uur, doet hij het niet. Dus nu draait dat ding 4 uur maar toen ik onder de douche wegkwam branden de lampjes van 4 en 6 uur.. Nou ik ben benieuwd! Als dat echt zo is doe ik het wel met de hand! Lang leve Griekenland!

• 31 Mei 2011 - 18:41

Chris:

Heéééééeéé Lin!

Wat een leuk verslag! Ik ben echt stinkend jaloers dat je lekker bij de zee zit! Ik moet nog een paar weken blokken en dan tentamens maken en jij zit lekker in de zon :(

Haha nee grapje hoor, ik vind het echt super vet voor je! Die puma's zijn echt super schattig, tenminste nu nog :) Ik ben benieuwd of ze ze tam krijgen, eten ze al uit de hand zonder per ongeluk een vingertje mee te nemen?

Zwemmen met de dolfijnen, hopen dat het mag! Leuk dat de bazin zo lief is om een koelkast & vriezer enzo te regelen, is het een beetje een leuke studio? En hebben jullie allebij een kamer of samen?

Veel plezier daar! Ik zal met je meelezen :)

Groetjes uit Arnhem,

Chris

• 31 Mei 2011 - 19:04

Mam:

Als je de wasmachine op 40 graden hebt
    kan er weinig misgaan. Gewoon uitproberen dus. Die dolfijnen lijkt mij ook wel leuk. Kun je niet wat regelen voor als wij komen? Grapje hoor.
    Verkleur je al een beetje?
    Groetjes van ons allemaal.

• 31 Mei 2011 - 20:13

Nick:

Hee Linda,
    Ik lees dat je het leuk daar hebt :)
    En ik wil die puma's ook wel zien als ikdaar kom! Met Dolfijnen zwemmen:O Dat lijkt me VET!
    Morgen moet ik op de fiets naar ermerstrand waterskieen!
    Veel plezier daar nog !
    Je broertje:D

• 31 Mei 2011 - 20:31

Henk:

hallo alle twee
    volgens mij hebben jullie het wel goed naar je zin.lekker weer mooie job leuke dieren om je heen.ik ben jaloers maar over 3 weken komen we het met eigen ogen bekijken. groeten pa en ma en nick

• 31 Mei 2011 - 21:08

Sannie:

Hay Linda,lees ieder dag je verslag.Super je hebt het daar goed naar de zin.Hoorde van je moeder dat zij over 3 weken al bij jou komen.Gezellig.Leuk om zo bij die dolfijnen te kijken,hopelijk mag je er ook mee zwemmen.Groetjes Sannie