Toeristje spelen
Door: LindaHilbink
Blijf op de hoogte en volg Linda
04 Juni 2011 | Griekenland, Athene
Grieken betogen tegen hulpplan.
In Athene hebben vakbonden zaterdag geprotesteerd tegen de nieuwe hulp van de Europese Unie en IMF. Circa 1500 mensen liepen een mars naar het centrale Syntagmaplein voor het Griekse parlement.
We keken elkaar en dachten... Hmm.. Dat plein is recht voor ons! En daar moeten we ook heen om in de metro te kunnen. We hebben de hele dag al heel veel politie en ME'ers gezien maar er is gelukkig niets gebeurd. Ook staat er op het nieuws dat er 1500 studenten staan te demonstreren... Nou dat is niet waar. Ten eerste er waren nog geen 500 mensen, ten tweede was het grootste deel ouderen en geen studenten! Ten derde waren ze bang voor rellen nou geloof me de mensen deden niets. Ja ze hadden fluitjes, meer niet :P
Gelukkig maar :)
Dit was het wel voor vandaag, we gaan weer vroeg naar bed want we moeten morgen weer aan het werk. We gaan namelijk een paar keer extra in het weekend werken zodat we een paar daagjes vrij zijn als onze ouders+Snickie en Rene en Manon komen :) Dit is wel zo leuk voor ze en kunnen wij ze van alles laten zien :) Nou ik weet zo even niets meer te vertellen dus tot morgen maar weer ;)
04 Juni 2011 - 18:37
Sannie:
Hay wat weer een mooi verhaal.Zat net even mijn e-mail te bekijken en zag dat jij er weer iets had opgezet.Klinkt goed.Het is dat wij al naar Spanje gaan anders was ik vast een keer langs gekomen.Werk ze morgen en succes.Groetjes Sannie -
04 Juni 2011 - 21:28
Mam:
Jammer dat wij de 24ste al weer weg zijn, maar zo'n rondrit in een open bus lijkt mij ook wel wat. Is wel handig dat jullie straks precies weten wat wel en wat niet leuk is. Dan doen wij alleen de leuke dingen :)
05 Juni 2011 - 11:22
Wim:
He nichie,
Hartstikke leuk om zo te lezen wat je daar allemaal uitspookt. Al was ik eerst wel bang dat ik alleen maar foto's van een machine te zien zou krijgen....
Volgens mij heb je het daar nu al enorm naar je zin, dus dat gaat helemaal goed komen de komende weken!
Geniet ervan!!
Wim -
08 Juni 2011 - 08:41
Jenny:
wauw. ha dik al gezecht dat ik jaloers ben.pff je kan straks niet meer wennen bij ons