Zondag 5 juni - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Linda Hilbink - WaarBenJij.nu Zondag 5 juni - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Linda Hilbink - WaarBenJij.nu

Zondag 5 juni

Door: LindaHilbink

Blijf op de hoogte en volg Linda

05 Juni 2011 | Griekenland, Athene

En dit was de laatste dag van de eerste week alweer. We kwamen in de bus en er waren nog best wat mensen op de been op zondag morgen om 7 uur! Ik verklaar ze echt voor gek! Tis zondag ga uitslapen ofzo! Maar goed, in het park aangekomen moest ik naar de papegaaien afdeling. Hier hebben we ze gevoerd en nieuw water gegeven. We waren nog net niet helemaal klaar toen we weer naar de keuken moesten want er waren 2 jonge kraaien van 2 weken oud die gevoerd moesten worden. Deze gaan als ze nog wat groter zijn deel uit maken van de "Birds of prey" show. De roofvogelshow dus. Na de pauze zou ik voer gaan snijden met de vogelman van wie we de naam nog steeds niet weten. Ik vroeg hoe laat de dolfijnenshow zou zijn en hij was verbaast. Heb je die nog niet gezien dan??? Uhm,, nee? Nou ga maar kijken dan hoor! Dan doe ik de rest wel! Ga jij maar mooi kijken! Zo gezegd zo gedaan. Ik mocht voordat de bezoekers erin mochten er al in en kon zo mooi een plekje in het midden uitzoeken. Dit was een leuke show maar lang niet zo leuk als dat ie geweest is kon hij me zeggen. Ze mogen de dolfijnen niet gebruiken voor commerciële doeleinden. Ze zijn namelijk vorig jaar in beslag genomen geweest. Voor educatieve doeleinden mag wel. Dus dat was het dan ook grotendeels. Toen alle bezoekers weer weg waren mocht ik nog even naar het plateau waar de trainers tijdens de show staan. Hier kwamen de dolfijnen naar de trainers toe en lagen recht voor me. Ik heb er een aantal kunnen aaien maar later hoorde ik dat dat niet echt de bedoeling was. Woeps :P Nou jammer dan maar ik heb ze toch wel lekker geaaid!:) Een van de trainers zei de tijden dat ze zouden trainen en als we wilden kijken mochten we wel even langskomen :)
Verder hebben we niet veel meer gedaan want het was druk in het park en de zondag is echt een "lazy"dag voor de Grieken. Ja mensen we kunnen nog minder doen dan op een door de weekse dag! We waren lekker op tijd thuis en hebben een pizza gegeten. Alleen hebben we een hele mooie oven, er zit namelijk op de bovenkant een drietal gaspitten die we gister gebruikt hebben. Ook zit er een hele mooie knop op de oven waar je mee kunt selecteren wat je wilt gebruiken. Ik heb hier nooit meer naar gekeken en gewoon de pizza's erin gegooid en aangezet. Na een aantal minuten begon het te stinken. Er lag een houten snijplank op het gaspitje... Laten we maar zeggen dat ons snijplankje het warm heeft gehad ;) Denk derde graads verbrandingen.. Woeps :P
Eén ding scheelt, de pizza was wel lekker. We hebben net nog even lekker een filmpje gekeken, The Hangover part II. Hij is leuk ;)
Tot slot zijn we nog even naar het strand geweest en zijn we lekker uitgewaaid. Dit was het wel weer voor vandaag. Morgen weer een "drukke" stagedag!

• 05 Juni 2011 - 19:31

Opa En Oma :

hoi linda wat heb je gisteren prachtige fotos doorgestuurd hardsikke mooi hoor je hebt het daar wel naar de zin he iedere avond lezen wij je verslagen zo blijven wij mooi op de hoogte groetjes van de oudjes doei tot de volgende keer

• 05 Juni 2011 - 19:58

Gertjan:

Hey nichtje, zo te lezen vermaak jij je wel in het griekenland.Ik heb even alles moeten bij lezen een dag of vier terug van jou verslagen, we hadden het een klein beetje druk bij je pa. Maar dat is ook weer goed gekomen het was een leuk snel weekend.De foto's van het stadion zijn erg leuk en met die roofvogels ook. Groetjes ons 3

• 05 Juni 2011 - 20:05

Mam:

Wat een prachtige foto's!!!
    Je hebt ook wel echt mazzel he?!
    Mag gewoon onder het werk naar de dolfijnenshow niet te geloven toch :)

• 06 Juni 2011 - 18:55

Linda Hilbink:

Achja dat noemen ze werken he ;)
    Ja we vermaken ons hier prima!!!:)