Zondag 5 juni
Door: LindaHilbink
Blijf op de hoogte en volg Linda
05 Juni 2011 | Griekenland, Athene
Verder hebben we niet veel meer gedaan want het was druk in het park en de zondag is echt een "lazy"dag voor de Grieken. Ja mensen we kunnen nog minder doen dan op een door de weekse dag! We waren lekker op tijd thuis en hebben een pizza gegeten. Alleen hebben we een hele mooie oven, er zit namelijk op de bovenkant een drietal gaspitten die we gister gebruikt hebben. Ook zit er een hele mooie knop op de oven waar je mee kunt selecteren wat je wilt gebruiken. Ik heb hier nooit meer naar gekeken en gewoon de pizza's erin gegooid en aangezet. Na een aantal minuten begon het te stinken. Er lag een houten snijplank op het gaspitje... Laten we maar zeggen dat ons snijplankje het warm heeft gehad ;) Denk derde graads verbrandingen.. Woeps :P
Eén ding scheelt, de pizza was wel lekker. We hebben net nog even lekker een filmpje gekeken, The Hangover part II. Hij is leuk ;)
Tot slot zijn we nog even naar het strand geweest en zijn we lekker uitgewaaid. Dit was het wel weer voor vandaag. Morgen weer een "drukke" stagedag!
05 Juni 2011 - 19:31
Opa En Oma :
hoi linda wat heb je gisteren prachtige fotos doorgestuurd hardsikke mooi hoor je hebt het daar wel naar de zin he iedere avond lezen wij je verslagen zo blijven wij mooi op de hoogte groetjes van de oudjes doei tot de volgende keer
05 Juni 2011 - 19:58
Gertjan:
Hey nichtje, zo te lezen vermaak jij je wel in het griekenland.Ik heb even alles moeten bij lezen een dag of vier terug van jou verslagen, we hadden het een klein beetje druk bij je pa. Maar dat is ook weer goed gekomen het was een leuk snel weekend.De foto's van het stadion zijn erg leuk en met die roofvogels ook. Groetjes ons 3 -
05 Juni 2011 - 20:05
Mam:
Wat een prachtige foto's!!!
Je hebt ook wel echt mazzel he?!
Mag gewoon onder het werk naar de dolfijnenshow niet te geloven toch :)
06 Juni 2011 - 18:55
Linda Hilbink:
Achja dat noemen ze werken he ;)
Ja we vermaken ons hier prima!!!:)