Vervolg op vanmorgen
Door: LindaHilbink
Blijf op de hoogte en volg Linda
09 Juni 2011 | Griekenland, Artémida
Toen we vrij waren moesten we zoals gewoonlijk weer wachten op de leuke bus. Hij kwam aanrijden en de mensen stonden al naast de buschauffeur dus we dachten al PIEP!!! En inderdaad hoor we pasten er eigenlijk al niet meer bij en de deuren konden nog maar net open en dicht. Hier hebben we een hele poos gewoon bijna vastgestaan tussen de mensen. Het waren allemaal mannen die het niet erg vonden dat wij er tussen in stonden en één keer toen de chauffeur flink gas gaf vielen we naar achteren tegen zon gast aan. Nou je wil niet weten hoe blij ze waren en ze hadden het er alleen maar over. Gelukkig waren we al snel weer bij de halte en konden we weg uit het blik met sardientjes. Ja ze stinken ook net zo erg! En ze zijn heel harig! We hebben ons omgekleed en zijn nog even lekker aan het strand gaan liggen en dat was heerlijk! Nu zitten we weer in de studio en wachten wat er morgen weer gaat gebeuren!
09 Juni 2011 - 18:50
Jacqueline :
jammer dat je dan niet kunt verstaan wat er over jullie word gezegd in de bus ,jij had vast een zeer gevat weerwoord gehad. -
09 Juni 2011 - 18:51
Linda Hilbink:
HAHA en bedankt he;)
We kennen wel een weerwoord maar ik denk dat als we die gebruiken dat niet gewaardeerd gaat worden ;)
10 Juni 2011 - 07:39
Mam:
Jij hebt zeker net zulke leuke woorden in het Grieks geleerd als jij die Griek in het Nederlands hebt geleerd haha. -
10 Juni 2011 - 07:44
Wim:
Tjongejonge wat wordt er weer hard gewerkt daar... Geen wonder dat het land bijna failliet is. ;-) -
10 Juni 2011 - 13:38
Wim:
Over dieren gesproken:
Wij waren gisteren bij een voorstelling van Bert Visscher die vertelde dat hij naar de supermarkt ging:
"Komt er zo'n meisje met een map onder de arm naar me toegelopen en vraagt of ik 1 minuut tijd heb voor dierenmishandeling. Ik zeg "ja hoor", loop naar de dichtstbijzijnde poedel en geef 'm een schop! Maar dat was nou weer niet wat ze in gedachten had..." :-) -
10 Juni 2011 - 16:38
Lotte:
Heeey Linda,
Gaat het goed?
Is het daar leuk?
Aan de foto's gezien wel :)
Ik wou dat ik daar was!
Ik ben echt jaloers ik hou ook veel van dieren en ik wil ook graag met die kleine diertjes spelen! ik vind het zo schattig!
Nou hier gaat het goed!
Doegg
xxxxxxx -
10 Juni 2011 - 17:09
Linda Hilbink:
Heey mam, we kennen inderdaad 1 of 2 van dat soort woorden maar meer ook niet. Het hele grieks is moeilijk! Maar daar kom je nog wel achter;)
Heey Lotte! Het gaat hier goed hoor en het is ook echt super leuk! Dan weet je wat voor een opleiding je moet gaan doen he;) -
12 Juni 2011 - 18:12
Chris:
:o loop je nou kuikentjes te molesteren? (A)