Pinguïns voeren - Reisverslag uit Artémida, Griekenland van Linda Hilbink - WaarBenJij.nu Pinguïns voeren - Reisverslag uit Artémida, Griekenland van Linda Hilbink - WaarBenJij.nu

Pinguïns voeren

Door: LindaHilbink

Blijf op de hoogte en volg Linda

14 Juni 2011 | Griekenland, Artémida

Vanmorgen was de eerste morgen sinds dat we hier zijn dat we geen Danoontje gehad hebben. Dit valt best zwaar. Nee grapje nu serieus;) Vandaag is papa jarig dus die heb ik om 6.22 uur gebeld. Ja vroeg he! Maar het wordt nog leuker want het is in Nederland een uur vroeger dan hier dus dat was nog mooier op tijd:) Toen we klaar waren konden we weer naar de bus en moesten we weer staan. We waren redelijk op tijd dus we hoopten de volgende bus nog te halen zodat we niet hoefden te lopen, we zagen hem staan en zetten hem op zijn rennen maar helaas dat ding reed net voor onze neus weg dus we hadden onze beweging voor vandaag weer gehad. In het park aangekomen heb ik weer hetzelfde gedaan als altijd en na de grote pauze hebben we met ze allen een documentaire gekeken over oerang oetans en de palmolie industrie. Daarna hadden we nog een vergadering met het vogelteam maar daar was niet veel van te maken. Als ze een al wat engels zeiden was het zo door een griekse zin heen en andersom. Ik kon hier echt niets van maken en viel dan ook bijna in slaap. Ook kreeg ik te horen dat er morgen weer een strike is dus met de bus die kant op gaan wordt weer lastig. "Gelukkig" is er een collega die ook vanuit Loutsa moet komen, hier wonen wij ook. We kunnen nu met hem meerijden... Alleen... Hij begint 's morgens al om 6 uur!!! :| Nu moeten wij dat voor nood ook! Eén gelukje, we zijn dan wel om 2 uur al weer vrij! Maargoed na de vergadering moesten we nog een aantal vogels voeren waaronder ook de pinguïns, hier hebben ze twee jongen die zelf nog niet eten dus deze moeten gedwangvoert worden. De ene persoon "zit" op de pinguïn terwijl de andere er vis in probeert te proppen. Dit was wel leuk om te doen maar ik heb helaas geen foto kunnen maken want ze pikken nogal hard en ze deed ze weer weg zodra ze alles op hadden dus misschien later. Dit was het wel weer voor vandaag. We gaan straks vroeg naar bed want we moeten er morgen dan al om 5 uur uit!!! Dus als iemand dan nog gewekt wil worden? Ik kan je wel bellen ;)

• 14 Juni 2011 - 16:23

Sannie:

Hay Linda,gefeliciteerd met je vader zijn verjaardag.Nou ik hoef niet zo vroeg gewekt te worden.Was er vanmorgen ook al vroeg bij,moest om 7 uur beginnen i.v.m actievracht.Nou tot gauw groetjes Sannie

• 14 Juni 2011 - 17:31

Chris :

Hey Lin :)

Ik heb morgen tentamen, dus bel me maar wakker, haha.

Arme pinguins, daar moet je toch ook niet op gaan zitten :o.. Haha de laatste keer dat ik in Emmen bij de dierentuin was, liep er een klein meisje (8 jaar ofz) met een spijkerrokje achter me.. Ze wou graag een pinguin aaien, en de pinguin was het daar niet mee eens dus die beet haar in het rokje, toen tilde haar vader haar op.. En toen zag je echt zo'n vader wat een krijsend kind in de lucht houdt, terwijl er een pinguin onder bungelde.. Ik heb me rotgelachen!

Groetjes en succes met de bussen!

• 14 Juni 2011 - 22:30

Gertjan:

sorry linda het is wel een beetje laat maar ik kan het niet laten. We zijn net van je pap zijn verjaardag thuis en het was wel leuk, hier bij jij ook nog gefeliciteerd met je vader, leuke kaart heb je hem gestuurd. Nou ik ga slapen zit morgen al om 6:30 in de bus van het werk. Groetjes van ons 3

• 15 Juni 2011 - 07:36

Mam:

Dat je vandaag zo vroeg moest beginnen is gewoon gerechtigheid!!!
    Straf omdat jij ons gisteren zo vroeg hebt wakker gebeld. Ik kon mooi niet meer slapen na die tijd.

• 15 Juni 2011 - 08:10

Opa En Oma:

hoi Linda nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je papa ik ben wel een dag te laat maar toch wel goed bedoeld wat hardstikke leuk met die pinguins hartelijke groeten opa en oma