Weekend :) - Reisverslag uit Artémida, Griekenland van Linda Hilbink - WaarBenJij.nu Weekend :) - Reisverslag uit Artémida, Griekenland van Linda Hilbink - WaarBenJij.nu

Weekend :)

Door: LindaHilbink

Blijf op de hoogte en volg Linda

09 Juli 2011 | Griekenland, Artémida

Vandaag hebben we redelijk kunnen uitslapen en zijn toen een lange reis tegemoet gegaan. We hadden om 10 uur afgesproken op het Syntagmaplein. Hier hadden we de keuze, het treintje of de bus... De keuze lag bij ons dus hebben we gekozen voor de bustour die ook langs de haven ging. We zijn eerst naar het Acropolis geweest en hebben Aalt en Courtney de mooie berg laten zien naast het Acropolis. Ze vonden het echt helemaal geweldig! Hier hebben we een hele poos gezeten en een jongen vroeg of ie een foto van ons vieren moest maken. Ow ja hoor doe maar. Met deze jongen uit Californië raakten we aan de praat en waren het er alle vier mee eens dat die er best mocht wezen ;) Na uitgewaaid te zijn boven op de berg zijn we weer naar de bus gegaan. Hier zijn we op de bus richting Pireus, de haven, gegaan. Hier hebben we een hele ronde gemaakt en die kwam uit eindelijk weer uit bij het Acropolis zodat we daar weer op de andere bus konden stappen. We zijn hier nergens meer uitgestapt en hadden het uiteindelijk op het laatst wel gehad met de bus. Het was heel erg leuk en we hebben ook heel erg veel gezien maar het duurde toch echt iets te lang. Toen we weer bij het Syntagmaplein waren zijn we wat gaan eten bij de Mc Donalds. Daarna zijn we nog even gaan winkelen en wou Laura nog even naar de Swarovski voor de badeend die ze wou kopen. Net voor onze neus gingen de deuren op slot terwijl er nog mensen binnen waren. We bleven wachten voor de deur en toen de gasten eruit kwamen vroeg Laura of ze nog even snel naar binnen mocht want ze wist immers wat ze wou kopen. Nee dat mocht absoluut niet meer want het was toch echt sluitingstijd. Dit was heel erg jammer dus ze heeft nog geen badeend. Toen we hier aan het wachten waren werden we gestalkt door de zwarten. Ze wilden ons vanalles aansmeren; deze is gestolen dus deze heeft een goeie prijs! Nou nee bedankt! Na een paar keer duidelijk NO gezegd te hebben zei hij dat dat in het Grieks ja betekende. Dus ik zei Ochi, dat is in het Grieks nee. Hij wist niet wat hier op moest doen en begon ineens te zeuren waar we vandaan kwamen. Hier wilden we niet op antwoorden en we zeiden dat ie weg moest gaan. Hij bleef terug komen dus toen hebben we het hem duidelijk gezegd! Echt irritant die lui joh! Als we geen horloge willen dan willen we dat niet hoor! Stelletje asoos! Toen we hier eindelijk weg waren hebben we nog even geshopt en daarna zijn we naar het appartement van Aalt en Courtney gegaan. Dit was echt heel groot! Ze hebben het best wel goed voor elkaar maar ze moeten wel eerst een uur en een kwartier reizen om in de dierentuin te komen! Dat is wel een ramp lijkt me maar dat zullen we nog wel zien. Nu zijn we er net weer en gaan morgen met ze vieren naar het eiland Agistri, deze was heel mooi en hier zijn we ook al met Manon en Rene geweest :)
We moeten hier al vroeg zijn dus gaan we proberen vroeg te gaan slapen.

• 09 Juli 2011 - 21:15

Mam:

Heeft Laura het bedrag bij elkaar gesponserd voor de badeend???
    Leuk zo met zijn vieren.
    Veel plezier morgen.

• 10 Juli 2011 - 20:38

Linda Hilbink:

Nee niet eens :P
    Ze moet en zal hem hebben ;)