Laatste stage dag - Reisverslag uit Artémida, Griekenland van Linda Hilbink - WaarBenJij.nu Laatste stage dag - Reisverslag uit Artémida, Griekenland van Linda Hilbink - WaarBenJij.nu

Laatste stage dag

Door: LindaHilbink

Blijf op de hoogte en volg Linda

15 Juli 2011 | Griekenland, Artémida

Vandaag was een rare dag. Dit was namelijk onze laatste stage dag...
We hebben vanmorgen alle kleding en ook eigen kleding meegenomen.
Ik ben begonnen bij de savanne met de voerronde van de boerderij. Toen dit klaar was hebben we een aantal verblijven schoongemaakt. Ook hebben we bij de beren het voer verstopt in het buitenverblijf. Daarna hebben we gekeken hoe ze er mee zaten te spelen. We hadden ze namelijk ook onder stenen gelegd dus dan gaven ze een mep tegen de stenen aan en gingen er vandoor met het voer. Dit was heel erg leuk om te zien :) Toen we alles schoongemaakt hadden zijn we bezig gegaan met het verblijf van de otters. Hier was het een grote bende, bamboe overal en door de vele bladeren was de grond niet eens zichtbaar meer. Hier hebben we lang in de hete zon gewerkt. Totdat Andrea me kwam verlossen want ze zou ons een beoordelingsverslag schrijven en dat was dan wel zo makkelijk als we er bij waren want dan kon ze uitleggen wat ze er mee bedoelde. Toen we hier mee klaar waren hebben we hier ook onze vliegtickets uitgeprint dus dat komt ook helemaal goed:) Daarna zijn we met Andrea de souvenirwinkel ingegaan en hebben we beiden een boek gekregen van de dierentuin met allemaal verhalen erin. Ook heeft ze hier twee knuffel sleutelhangers voor ons gekocht zodat we nog aan haar zouden denken als we weer terug zijn in Nederland. Dit waren een witte tijger en een leeuwtje. We hebben haar laten kiezen voor wie welke was en na heel lang nagedacht te hebben heeft ze een keuze kunnen maken. De witte tijgers mochten Laura niet zo omdat ze de eerste keer met Nikitas mee was geweest en die mogen ze niet zo. Ik was de eerste keer met haar meegegaan dus mij mochten ze meer. Dus ik heb het witte tijgertje gekregen en Laura de leeuw :) Daarna hebben we ons omgekleed en de kleren ingeleverd bij het kantoor :( We zijn heel per ongeluk beiden onze pet vergeten zodat we toch nog iets hebben van het park ;)
Daarna zijn we weer terug gegaan naar de keuken en hebben we afscheid genomen van de mensen die er nog waren. Andrea gaat ons heel erg missen maar we houden gelukkig met haar en nog een paar anderen nog contact via Facebook :) Toen zijn we voor de laatste keer de deur uitgelopen van de dierentuin en dat was toch wel heel erg raar... De zeven weken zijn echt zoooo snel voorbij gegaan... Voor ons gevoel zitten we hier net... Eigenlijk willen we nog helemaal niet weg en willen dan ook graag weer een keer hier weer komen. Nu maar hopen dat dat lukt :)
Toen we aan het wachten waren voor de bus stond er een donkere bus bij de halte maar deze ging helaas niet naar Athene waar wij heen moesten dus helaas geen privé bus. Hier hebben we dus nog een poosje moeten wachten en natuurlijk was ie weer stamp en stamp vol! We pasten er net bij in en dat was wel heel erg lekker want het was zoals gewoonlijk weer heel erg warm dus alles en iedereen zweette. Bij een aantal haltes waar de bus wel stopte konden de mensen er gewoon niet meer bij in en zijn ze dus blijven staan op de bushalte. Toen we bij de metro waren zijn we natuurlijk weer naar het Syntagmaplein gegaan. Hier hebben we eerst een stop gemaakt bij de bank en daarna hebben we de Mc Donalds zijn milkshakes opgekocht :P We hebben er allemaal twee gehad want meer paste er echt niet meer bij want we hadden er ook al een gewone maaltijd vandaan gehaald... Een aantal tafels verderop zaten de hele tijd twee donkere mannen naar ons te kijken en ze hebben zelfs foto's van ons gemaakt dus daar waren we al snel flauw van. Dus toen we voor de tweede ronde milkshakes op zijn gaan halen zijn Aalt en ik samen gegaan. Beneden hebben we bedacht wat we gingen doen. Uiteindelijk wilden we hand in hand naar boven lopen en dan zou hij het dienblad wel vasthouden. Nou hij had nog geen stap op de trap gezet en alle milkshakes donderden al om dus we lagen al helemaal dubbel van het lachen. Toen nog naar boven maar we konden gewoon niet meer stoppen met lachen en toen Courtney en Laura ons zagen hadden ze de slappe lach ook goed te pakken. Maar jammer genoeg bleven die mannen naar ons kijken en heeft het dus niets geholpen :P
Na de Mac zijn we nog even wat winkeltjes ingegaan en heeft Laura toch haar badeend gekocht van Swarovski. Hierna hebben we nog even rondgekeken in de souvenirwinkeltjes en daarna zijn we weer richting ons huisje gegaan. Nu moeten we nog even uitzoeken hoe we morgen op plek van bestemming kunnen komen want we gaan morgenmiddag om half 5 namelijk duiken!! :D Hier hebben we heel erg veel zin in en zijn heel erg benieuwd!

• 15 Juli 2011 - 20:10

Mam:

Ik geloof wel dat het je sneu afgaat dat je voor het laatst in de dierentuin bent geweest. Ik zal je mooie verhalen missen.
    Elke avond steeds kijken of er al weer iets nieuws op staat.... :)
    Ik ben blij dat je het zo trouw elke dag hebt volgehouden.
    Denk je er nog wel aan om iets te kopen voor Georgina?
    pap en mam

• 15 Juli 2011 - 20:11

Linda Hilbink:

We weten niet eens of we die nog wel zien... We hebben namelijk een aantal dagen geleden al een briefje onder de deur gevonden dat ze zondag ergens terug komen... En ze weten zelf niet eens dat we er dan nog zijn..

• 15 Juli 2011 - 21:19

Sannie:

Hallo Linda,kan me voorstellen dat het raar is om voor het laatst gewerkt te hebben in de dierentuin,je kan terug kijken op een hele mooie tijd.Geniet nog maar even van je laatste dagen in Athene.En het mooie weer.Groetjes en tot gauw.Sannie

• 15 Juli 2011 - 22:16

Opa En Oma :

wees voorzichtig met het duiken
    wij hebben ook genoten van je verhalen en zo hebben wij ook goed geleerd hoe wij met de computer moesten omgaan dus goeie oefeningen voor ons