Wieeeekend :D - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Linda Hilbink - WaarBenJij.nu Wieeeekend :D - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Linda Hilbink - WaarBenJij.nu

Wieeeekend :D

Door: LindaHilbink

Blijf op de hoogte en volg Linda

22 Oktober 2011 | Griekenland, Athene

Vanmorgen heb ik echt asociaal lang uitgeslapen was wel half 11 voordat ik wakker was! Ow wat heerlijk was dat! Daarna hebben we het lekker rustig aan gedaan en hebben we ontbijt gehad. Daarna kwam het leukste.. De was... Deze moest met de hand want hier hebben ze alleen een mega wasmachine en aangezien alles van ons nieuw is geeft dat allemaal nog af. Na de werkkleren allemaal schoongemaakt te hebben hebben we een zelfgefabriceerde waslijn opgehangen en dat loopt nu nog steeds te druppelen in onze badkamer. Dat is echt heel erg handig want als we naar de wc moeten moeten we onder sokken en vanalles doorkruipen. Ben benieuwd hoe dat straks met tandenpoetsen gaat :P Maargoed, vandaag hebben we de bustour door Athene heen gedaan in zon leuke openbus dus we zaten lekker bovenop in het zonnetje als ie zich eens liet zien. We hebben de tour eerst helemaal gedaan en zijn daarna uitgestapt bij het Acropolis want Kelly wou nog een nieuwe tomaat aangezien ze deze laatst kapot had gegooid tegen de spiegel in onze kamer :P Ze vragen 2 euro voor die dingen maar we wilden er 1 voor geven. Bij de eerste lukte dat meteen al dus hebben we de lat hoger gelegd. De volgende vroeg weer 2. Nou nee das te duur dus wilden we weglopen. Toen was het al 1 euro. Nee nog steeds veel te duur. 2 voor 2 euro? Nee das hetzelfde... Toen ik 3 voor 2 euro voorstelde deed ie het ook nog :P Nu hebben we dus 4 van die dingen erbij. We willen morgen of volgende week weer terug gaan en kijken hoe ver we kunnen gaan. Kelly zat er zelfs al aan te denken om die hele zak te kopen en dan in Nederland weer op een markt te verkopen :P Nu is het alleen de vraag nog hoeveel je er door de douane kunt krijgen.. Het lijkt denk ik ook best wel raar als je tas daar door de scan gaat en er allemaal bolletjes inzitten.. Maar dat zien we nog wel. Daarna zijn we nog even de stad ingegaan en daar kwamen we een man tegen die aan het schilderen was op glas. Eerst de achtergrond, dan een volgende glasplaat en ga zo maar verder. In totaal zijn er 4 lagen en het lijkt echt heel erg mooi! Kelly heeft er al 1 gekocht en ik ben nog aan het twijfelen :P Nu zijn we weer thuis en zitten we weer in de lounge en probeer ik GTST in te halen want ik moest nog een week kijken :) Morgen gaan we weer met de tour mee want de kaartjes zijn 2 dagen geldig dus dat is mooi :) Dan gaan we ook wat foto's van ons zelf maken zodat we die hier ook kunnen plaatsen. Vandaag hebben we gewoon een beetje rondgekeken en hebben we andere toeristen uitgelachen. Dat waren 3 ouwe vrouwtjes die niet wisten hoe een camera werkten, ze hadden er alle drie 1. Ze maakten zelfs van boompjes en balkonnetjes en de politie foto's en toen we langs een museum kwamen niet.. Zucht.. Wel van het bordje van het museum maar van dat ding zelf niet. Echt hopeloos maar wel geinig om te zien :P Nu weet ik verder niets meer te schrijven behalve dat we morgen weer gaan uitslapen :D

• 22 Oktober 2011 - 18:23

Mam:

Zo'n glasplaat dat moet je eigenlijk wel doen. Heb je toch een mooi souvenier. Haal hem maar dan krijg je die van ons :)